Rejecocktail

Rejecocktail

Rejecocktail var en klassiker i min ungdom, og jeg vil gerne slå et slag for den kommer tilbage på middagsbordet. Det er en smuk måde og få salat på, ligesom de rå løg på hotdoggen. Rejecocktail er en nem og dejlig forret – genindfør rejecocktailen!

Rejecocktail til 4 personer (der spiser godt):
  • 1/4 Iceberg salat hoved
  • 2 Tomater
  • 1 Citron
  • 2 Poser rejer gerne dem fra Irma, som jeg synes er rigtig gode og ofte er på tilbud.
Dressing til rejecocktail:
  • 1,5 dl Mayonnaise (lav selv din mayonnaise eller køb en pose ægte)
  • 1-2 tsk. Tomatpure
  • 1 lille tsk. Dijon sennep
  • 1 lille tsk. HP sauce
  • en sjat mælk til at regulere konsistensen
  • salt og peber

Denne dressing har gået sin sejrsgang i familien i mange år. Der er ikke et tørt øje når der er rejecocktail på bordet – genindfør rejecocktailen!

Server noget godt brød til.

Se evt:
Hansens formbrød

Hjemmelavet mayonnaise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twelve + nine =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.