Romsmagning.com v/Lars Vilhelm Hansen alias Piphansen

Romsmagning.com en milepæl

Så blev www.romsmagning.com virkelighed. Jeg har længe haft lyst til at holde offentlige romsmagninger, og nu er tiden inde.

Min interesse startede med vin for mere en 30 år siden. Ud over at deltage i talrige smagninger, besøg i vinområder, og ikke mindst en masse læsning om vin og spiritus, har hobet sig op til en masse viden.

Marc de Bourgogne, Grappa, Cognac, var det foretrukne glas efter en god middag, indtil jeg mødte rommen for 10 – 15 år siden. Mørk rom, årgangsrom også kaldet Rum anjero, er nu min foretrukne afslutning på en middag og min passion.

Jeg tilbyder foredrag og romsmagninger under mottoet: Viden, anekdoter og smil på læben.

www.romsmagning.com finder du mere.
Lars Vilhelm Hansen, Piphansen. Romsmagning
Romsmagning med Lars Vilhelm Hansen, Piphansen.

Romsmagning er en superhyggelig begivenhed, der giver indblik i denne driks forunderlige verden. Lars Vilhelm Hansen alias Piphansen afholder din romsmagning i København og omegn. Du kan bestemme det ønskede udgangspunkt: Skal det være en introduktion til rom, en hyggeaften for en gruppe aficinados, eller en nørd aften med et specielt udgangspunkt, eksempelvis sukkertilsætning i rom, eller ruhm agricole.

En væsentlig del af prisen for en romsmagning er valget af rom. Normalt smager vi 4-8 forskellige rom i forskellige prisklasser, og vi kan starte eller afslutte med en simpel rom cocktail.

Foredrag og romsmagninger i vinforretninger, messer og ved særlige begivenheder, eksempelvis:

En særlig hyggeaften, socialt indslag ved firma events, polterabend, runde fødselsdage, romsmagninger i vinklubber og andre klubber og foreninger.

Mit mål med alle romsmagninger er, at alle får mere faktuel viden om rom og romproduktion. Foredraget er i en humoristisk tone, med anekdoter fra den spændende historie og industriens spændende persongalleri. Alle går hjem med et smil på læben, om det er de sjove historier eller rommen der har gjort sin virkning, skal være usagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.